La Festa s’iniciarà avui amb una plantada de castells i una cantada d’havaneres i finalitzarà dimecres 15 d’agost amb un ball

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]vui marcarà l’inici de la Festa Major de Castelldefels l’obertura de portes del Castell, que es podrà visitar fins a les 20h.  A les 18:30h, a la plaça de l’Església hi haurà una plantada de castells a càrrec dels Torraires de Montblanc, la Jove de Vilafranca i els Castellers de Castelldefels. Posteriorment, a les 21:30h hi haurà una cantada d’havaneres i rom cremat a càrrec de Nina i Port Bo.

De l’extensa programació de dilluns destaca el taller de circ que es celebrarà d’11 a 14 hores al c/ Arcadi Balaguer i la lectura del pregó i posterior correfoc a les 20:30h. El pregó anirà a càrrec de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels, que enguany celebra el seu 30è aniversari. Finalment, hi haurà un espectacle de llums i so a la plaça de l’església a les 23:30h, seguit d’un ball amb l’orquestra Petit Comitè.

Dimarts la canalla podrà gaudir d’11 a 14 hores, del gran parc d’inflables que s’instal·larà al c/Arcadi Balaguer. Per la tarda, a les 18:30h arribaran els grallers a la plaça de l’església, es batejarà als nous gegants de la ciutat -el Dragut i l’Otxalí- i finalment  hi hàurà una ballada de gegants i un cercavila que recorrerà tota la ciutat i que culminarà amb un ball de diables. L’activitat nocturna serà l’actuació de la coneguda orquestra La Salseta del Poble Sec a les 23:30h.

Dimecres qui vulgui matinar podrà seguir a les 8h les matinades de grallers que recorreran els carrers de Castelldefels, i un posterior cercavila a les 10:15h, amb ballada de bastons, cintes, gegants, etc. A les 20h es podrà gaudir del so de les sardanes a càrrec de la Cobla Baix Llobregat a la plaça de l’església i a les 22:30h s’iniciarà el ball amb la banda de versions Hotel Cochambre, que tancarà les festes d’enguany.

Durant tots aquests dies també es realitzaran diverses activitats esportives, com el partit de futbol entre la Unió Esportiva Castelldefels i el Club Esportiu L’Hospitalet, dimecres 15 a les 19:30h, al Camp Municipal dels Canyars; o el 49è Torneig d’Estiu de Tennis CTC.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here