El proper dia 21 de setembre és el Dia Mundial de l’Alzheimer i s’han programat actes commemoratius arreu del Baix Llobregat. Esplugues és un dels municipis que inicia més aviat els actes entorn d’aquest dia, amb diverses activitats de consicienciació

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]es activitats s’iniciaran avui amb “Taules petitòries i informatives” al Centre Cultural Robert Brillas. Es donarà assessorament i orientació a totes les persones que sol·licitin informació sobre la malaltia d’Alzheimer. Personses voluntàries de l’Associació de Familiars d’Alzhèimer del Baix Llobregat (AFA Baix Llobregat), informaran a totes les persones que s’hi dirigeixin.

D’ 11,00 a 18,00h, també al Centre Cultural Robert Brillas, es muntarà la Carpa de la Memòria, un lloc al que et pots dirigir per saber com està de sana la teva memòria. Acostumem a mirar-nos la pressió, a controlar-nos el colesterol, però… què passa amb la nostra memòria ? Vols comprovar-ho? L’organització anima a participar en aquest espai, que posarà a prova les nostres capacitats de recordar.

Finalment Cine Fòrum amb la pel·lícula “Intocable” a les 19,00h al Centre Cultural Robert Brillas. La pel·lícula tracta sobre en Philippe, un ric aristòcrata que queda paraplègic a causa d’un accident i contracta una persona perquè l’ajudi i en tingui cura. Tot i pertànyer a mons completament diferents, acabaran establint una relació tan sòlida com inesperada. El fòrum posterior anirà a càrrec de la Sra. Mercè Rull, psicòloga d’AFA Baix Llobregat.

Totes les activitats son gratuïtes.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here