Els municipis de la zona Delta del Llobregat (Castelldefels, Gavà, Sant Boi de Llobregat, Viladecans i El Prat de Llobregat) organitzen aquesta activitat de suport a l’economia que impulsen les persones emprenedores

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]nguany, la segona edició del Fòrum tindrà Castelldefels com a seu. La jornada tindrà lloc avui, a la Biblioteca Central de Castelldefels (Espai Ramon Fernàndez Jurado, c/ Bisbe Urquinaona, 19-21) de 9:30 del matí a 14:30 de la tarda. L’acte serà inaugurat per l’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, i el  3r tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica i Foment de l’Ocupació, Santiago Barona.

Durant el II Fòrum Delta de l’Emprenedoria s’exposarà la ponència “La Creativitat en acció”, a càrrec de Santiago Jáñez (KS Assessors) i més tard es farà la presentació d’Innobaix, agència per a la innovació del Baix Llobregat, a càrrec del Director Executiu d’Innobaix, Jordi Tort. Per acabar, hi haurà una Taula Rodona amb el títol “L’experiència d’empreses innovadores”, on intervindran el soci fundador i CEO d’Empitel, Juan Carlos Moreno; el soci fundador de l’empresa Viladesign Engineering, SL i responsable de Business Development, Toni Visa, i el soci fundador de l’empresa Remot Park i Director tècnic,  Josep Pont.

El Fòrum, amb periodicitat biennal, va néixer al 2010, amb la voluntat de compartir experiències dels diferents projectes empresarials de la zona Delta del Llobregat, així com de generar sinergies entre els participants i conèixer les últimes tendències en la gestió empresarial. La primera edició es va celebrar al Prat de Llobregat, amb el finançament com a eix central.

Com a eixos vertebradors d’aquesta segona edició tenim la creativitat i la innovació, amb l’objectiu de posar l’accent en la necessitat de potenciar aquestes vessants i aconseguir que els problemes que es presenten en el dia a dia en torn de les empreses es converteixin en una font de millora, mitjançant l’ús d’aquestes dues habilitats: la creativitat i la innovació.

Tanmateix, aquest Fòrum finalitzarà amb la presentació en roda de premsa de la Convocatòria dels Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials 2012, que ja assolirà l’11a Edició a les 13:45 hores.

Premis Delta a les Millors Iniciatives Comercials

Els Premis Delta a les Millors Iniciatives Comercials tindran tres guardons. El primer premi, valorat en 2.000 euros i el paquet de serveis; i el segon i el tercer premi,  que rebran el paquet de serveis per a la gestió i promoció empresarial. Al certamen  poden participar totes les empreses que tinguin el  domicili  social o l’activitat econòmica a Castelldefels, Gavà, Viladecans, Begues, Sant Climent, El Prat o Sant Boi i que hagin iniciat l’activitat entre l’1 de gener de 2007 i el 31 de desembre de 2011.

El termini de presentació de candidatures s’obrirà el  8 d’octubre i finalitzarà el 5 de desembre. L’acte de lliurament de premis tindrà lloc a Gavà el 18 d’abril de 2013.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here