Sant Just impulsa aquestes subvencions per incentivar la contractació en el sector privat de persones aturades de la vila, iniciativa de la que Gavà va ser pionera al Baix Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]F[/dropcap]er pinya per crear ocupació de qualitat i estable. Aquest és l’objectiu del programa d’orientació, formació i inserció laboral que impulsa l’Ajuntament de Sant Just Desvern amb fons propis, segons fonts municipals. Una iniciativa que consisteix en subvencionar empreses locals que contractin persones del poble en atur.

L’Ajuntament, mitjançant unes bases reguladores, pagarà el 50% del cost de la contractació i de la formació d’un màxim de 20 persones -durant sis mesos-, a les empreses de Sant Just Desvern que s’acullin al programa.

Aquesta actuació s’emmarca en el Pacte de Govern Municipal 2011-15, que té com a un dels seus principals objectius donar suport a les persones perjudicades per la crisi econòmica. Aquesta iniciativa, que promou la creació de llocs de treball en cooperació amb el sector econòmic  local, s’afegeix al pla d’ocupació en marxa que ha donat feina a 7 persones del municipi.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here