El tancament de la planta ubicada a Esparreguera, suposarà l’acomiadament de 64 persones

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’empresa d’alimentació Pastas Gallo ha anunciat el tancament progressiu de la seva factoria d’Esparreguera, on fins ara es concentrava el 8 % de la seva producció, el que suposarà l’acomiadament de les 64 persones que formen la plantilla d’aquesta planta.

Segons han assenyalat a l’agència EFE fonts de la companyia, el tancament de la planta d’Esparreguera i l’acomiadament dels treballadors i treballadores, s’ha comunicat ja a la plantilla, pel que ara iniciaran la negociació amb els sindicats per a pactar les condicions de les extincions de contractes.

Pastas Gallo, companyia que compta amb unes 500 persones contractades, ha justificat el tancament de la seva planta d’Esparreguera exposant la seva estratègia de centralitzar la producció en les seves fàbriques de Granollers i El Carpio (Còrdova), on es garanteix la continuïtat de les inversions.

La intenció de l’empresa és que la producció se centri a Catalunya en la planta central de Granollers, de la qual surten productes frescos i preparats a més de pasta, i que al 2004 es va renovar profundament amb una inversió de 25 milions d’euros. Segons l’empresa, la centralizació de la producció a Granollers i El Carpio permetrà el manteniment de la competitivitat de la companyia, actualment “amenaçada” pels reptes del mercat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here