Avui Sant Vicenç celebrarà aquesta jornada de liquidació de preus dels comerços de la ciutat, a la que en aquesta localitat baixllobregatina, s’afegeix també l’hosteleria

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]S[/dropcap]ant Vicenç dels Horts acollirà avui una nova edició de la Firaestoc i la Firatapes als carrers de Vila Vella. Les persones visitants podran adquirir productes de qualitat i degustar una selecció de tapes de diferents bars i restaurants, tot a preus força reduïts.

L’horari de la Firaestoc és de 10 a 20 h, i el de la Firatapes, d’11 a 21 h. A més hi haurà activitats infantils d’11 a 14 h i de 17 a 20 h a les places de Catalunya i de la Vila, entre d’altres propostes.

La Firaestoc i la Firatapes les organitzen conjuntament l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i la Unió de Botiguers del municipi. Però no son les úniques activitats que estan programades avui a aquesta ciutat baixllobregatina.

Els nens i nenes podran gaudir a les 11h d’una sessió de ioga infantil a càrrec del centre de kundalini ioga Shakti Anand i a les 12h de l’espectacle d’animació infantil a càrrec del grup Deparranda.

Pel que fa a les persones interessades per l’esport, podran rebre, a les 13h i a les 18h, una classe magistral de pro-cycling, a càrrec de Carme Siñol C.E; o una sessió de defensa personal per a dones, també a càrrec de Carme Siñol C.E, a les 17h.

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here