Aquesta millora ha obtingut una gran resposta per part dels oients, amb més de 1500 visites en 15 dies

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]questa temporada Ràdio Molins de Rei ha posat en marxa el nou servei de “ràdio a la carta” per ampliar la seva difusió a internet, cobrir les seves necessitats a la xarxa i donar resposta als reptes que les emissores locals han d’afrontar per atendre els nous perfils d’oients.

L’emissora municipal no disposava d’un espai on els oients poguèssin escoltarla fora del 91.2fm. Des d’ara, a través del web www.molinsderei.cat/radioalacarta es pot seguir l’emissió en directe i recuperar els programes emesos durant 1 any. També permet als internautes compartir els seus programes preferits a través de les xarxes socials (facebook, twitter).

Aquesta millora ha obtingut una gran resposta per part dels oients, ja que en els seus primers quinze dies de funcionament s’han generat 1.613 visites, 431 reproduccions i 47 descarregues. Els podcasts més reproduïts han estat els dels programes El joc de l’esport i Bon Dia i Bona Hora.

La posada en marxa d’aquest servei respon al compromís de l’Ajuntament perquè la ciutadania disposi d’un servei públic de ràdio municipal, adaptant-la a les noves necessitats, com a element bàsic d’informació i pluralitat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here