Els cargolins han actuat aquest cap de setmana per primer vegada al Concurs de Castells de Tarragona, on van intentar sense èxit el 4 de 8

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]ls Castellers d’Esplugues van debutar dissabte al Concurs de Castells de Tarragona, considerat l’espectacle casteller més gran del món, essent la única colla del Baix Llobregat amb representació.

El concurs enguany acollia més colles que mai, 32; 20 de les quals van actuar dissabte i 12, diumenge.

L’actuació no va començar bé pels Castellers d’Esplugues, que van deixar en intent el 4 de 8, el seu principal objectiu de la jornada. El castell va pujar nerviós i tremolós ja d’entrada i, amb els dosos col·locats, la canalla va començar a baixar per desmuntar el castell. En aquest moment, l’estructura es va trencar sense haver pogut fer l’aleta en el segon intent de 4 de 8 de la història dels cargolins; el primer es va descarregar amb èxit fa dues setmanes, en el marc de la Festa Major d’Esplugues.

Els Castellers d’Esplugues van continuar amb un 7 de 7 (el segon del seu historial), un 5 de 7 i un 4 de 7 amb l’agulla. Aquests tres castells van atorgar als cargolins la 27ena posició final al Concurs de Castells de Tarragona, amb un total de 623 punts.

Els guanyadors del Concurs de Castells van ser els Castellers de Vilafranca, que van actuar diumenge, amb una puntuació de 15.197 punts.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here