El concurs d’skate Chikens Love Skateboarding arriba a la seva cinquena edició amb un nou èxit de participació

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]M[/dropcap]és d’una trentena d’skaters van participar en aquest concurs que es va celebrar dissabte a la pista d’skate del Prat, situada a la Pl. Jardins de la Ribera. L’acollida per part del públic també va ser molt bona.

En cada edició augmenta el nombre de participants, però també el nivell d’aquests. Gràcies al seu constant creixement, el Chikens Love Skateboarding s’ha convertit en un dels esdeveniments relacionats amb l’skate, més destacats a nivell de Catalunya.

La competició va constar de diversos estils, com per exemple carreres, salts de longitud o salts d’alçada. Es van repartir 3000€ en premis per als tres millors classificats en cada una de les categories (sub 16 y +16), a més de 2 premis especials para l’ollie més alt l’ollie més llarg.

Desprès de l’exit de l’any anterior, aquest any es va tornar a repetir la mostra de customització de gorres, patins i monopatins.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here