Ahir va tenir lloc una trobada entre els diferents components de la coneguda com a Taula Catalana d’Alternativa al model Eurovegas, per pendre una decisió sobre el seu futur

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap] la reunió d’ahir van assistir-hi els sindicats Unió de Pagesos, CCOO i UGT, el Centre Estudis Comarcals del Baix Llobregat, l’Associació de Juristes Demòcrates, l’Ajuntament del Prat, l’Escola d’Arquitectura i professionals de diversos àmbits. La presència de partits polítics es va limitar a ICV i ERC.

Les persones assistents a la trobada, van acordar transformar la “Taula Catalana d’Alternativa al model Eurovegas” en “Taula catalana en defensa del Parc Agrari i el Delta del Llobregat”. Malgrat el nom és provisional, la finalitat que persegueix és clara.

Durant la trobada també es va acordar elaborar un Manifest que tanqui l’etapa d’oposició a Eurovegas i obri la nova etapa amb propostes en positiu, basades en el desenvolupament sostenible i les possibilitats derivades del mateix Parc Agrari. S’elaborarà a partir de dos esborranys presentats per Unió de Pagesos i el Centre Estudis Comarcals del Baix Llobregat.

Aquest Manifest, es presentarà públicament a la seu del Parc Agrari el més aviat possible, i un cop presentat, la Taula demanarà entrevistes amb les diferents administracions implicades.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here