La cursa, que discorre al costat del mar per les poblacions de Castelldefels i Gavà, es portarà a terme el diumenge 21 d’octubre

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]es inscripcions per participar en la 8a Marató del Mediterrani estan obertes fins al proper 16 d’octubre i l’organització preveu que es puguin arribar a inscriure 4.700 persones, superant els 4.100 atletes que van participar en l’edició anterior. Aquestes dades situarien aquesta cursa com una de les més concorregudes de Catalunya.

La 8a Marató del Mediterrani inclou tres curses diferenciades; una d’elles és la marató, amb 42,195 quilòmetres; la mitja marató, de 21,096 quilòmetres; i l’open, amb un recorregut de 10 quilòmetres.

La sortida i arribada de les diferents curses, que se celebraran el diumenge 21 d’octubre a les 9.00 hores, serà el recinte del Canal Olímpic de Castelldefels. El recorregut és totalment pla al nivell del mar per les poblacions de Castelldefels i Gavà i els atletes diposen d’un temps límit de 5 hores per recorre’l.

La Marató del Mediterrani destaca, segons els organitzadors, per una “acurada atenció vers els atletes”. Aquest any, com a novetat, participaran a la Mitja Marató un grup de 25 atletes en la disciplina de handbike (córrer en cadira de rodes).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here