El sopar de presentació de CUBAT serà el dilluns 22 d’octubre al vespre a l’Hotel Can Rafel de Cervelló

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]C[/dropcap]UBAT vol promoure el Baix Llobregat com a destí turístic posant en valor la traició culinària i els productes de proximitat i és una iniciativa dels xefs i caps de cuina de nou restaurants de la comarca: Can Rafel (Cervelló), Cal Mingo (Viladecans), El Racó (Sant Climent de Llobregat), Follia (Sant Joan Despí), El Mirador de Sant Just (Sant Just Desvern), La lluna en un cove (El Prat de Llobregat), Major Trenta – Sis (Gavà), l’Àpat (Molins de Rei) i Casa Nostra (Corbera de Llobregat).

Comptant amb productes que van directament del camp al restaurant i amb la complicitat de productors compromesos volen  donar a conèixer la gastronomia del Baix Llobregat “amb molta dedicació, ganes i il·lusió”.

“Les gallines coven els ous, nosaltres cubem cuina”, afirmava Rosa Farrès, presidenta de CUBAT – Cuina Baix Llobregat, el passat mes de setembre en la presentació de l’associació davant els mitjans de comunicació.

Ara, ha arribat el moment que tothom pugui gaudir de la seva gastronomia, en un sopar de presentació que es portarà a terme el dilluns 22 d’octubre a les 21h a l’Hotel Can Rafel de Cervelló.

Es tracta d’un sopar molt especial, on, per primera vegada, els nou restauradors han treballat conjunament per crear i elaborar un menú, fruit de la seva trajectòria personal, la suma de la seva experiència i el millor del producte fresc i de proximitat del Baix Llobregat.

El menú començarà amb uns aperitius formats per gelat de créixens amb les seves fulles, una coca de tonyina vermella amb tomàquet i ceba confitada i sardines marinades amb remolatxa. Tot seguit, els comensals podran provar quatre plats, com la crema de moniato, botifarra negra, ou escalfat i oli de bolets, l’amanida d’enciams, flors i pit de pollastre, el farcell de col i lluç amb sofregit de calamars i el platillo de Sant Climent. El pre-postre serà un puré de figa coll de dama, granissat de mandarina i gelatina de Karesia i el postre, un gelat de romaní amb compota de poma i nous. El preu del sopar és de 50€ per persona.

Els tiquets per assistir al sopar es poden adquirir en qualsevol dels nou restaurants que formen part de CUBAT, o bé per internet, en el web www.ticketea.com/sopar-cubat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here