Serà la 21a edició i s’inaugura amb el concert del grup Nelson Project

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]ls i les amants del jazz al Baix Llobregat estan d’enhorabona. La Mostra de Jazz de Sant Boi de Llobregat comença aquest vespre amb una programació de qualitat que omplirà els divendres d’octubre i de novembre del millor jazz contemporani.

La 21a ecició de la Mostra de Jazz ha programat sis concerts on qualitat i varietat van plegades per tal de satisfer la majoria dels aficionats al gènere. El certamen manté l’esperit i la filosofia del seu naixement: divulgar el jazz i portar les actuacions programades a tots els barris de la ciutat.

Així, tal i com en anteriors edicions, la mostra permetrà gaudir dels estils més clàssics, la màgia de la veu femenina, el virtuosisme de les guitarres, la personalitat del blues, el swing i el funky i d’una sessió de jazz pensada per a les famílies, que repeteix després de l’èxit aconseguit l’any passat.

Programació variada i de qualitat

Nelson Project | Foto: Mostra de Jazz de Sant Boi

La Mostra de Jazz comença avui a les 22.00 hores al Casal de Barri Ciutat Cooperativa- Molí Nou amb l’actuació del grup Nelson Project, creat el 2005 i format per vuit dels més prestigiosos músics joves de l’escena jazzística catalana que s’han especialitzat en  recrear i difondre la música de figures llegendàries de la història del jazz.

El divendres 26 d’octubre, al Casal de Barri Marianao, serà el torn de Jesper Thilo & Toni Solà Quartet. Thilo, considerat un dels millors saxofonistes europeus, mantindrà en la seva visita a Sant Boi un diàleg jazzístic del més alt nivell amb el santboià Toni Solà i el seu trio estable.

El diumenge 28 d’octubre, Can Massallera acull la sessió “Jazz en família”, on la Companyia Terranegra presenta l’espectacle Bestiari Poèticon els més petits tindran un primer contacte amb el jazz, el blues i la música popular. En aquest concert, les cançons s’enllacen amb poemes que tenen com a fil conductor animals de tota mena.

La programació de la Mostra de Jazz pel mes de novembre està protagonitzada per la cantant i pianista nascuda a New York Dena DeRose, per les guitarres de Fernando Marco Quartet i pel swing de Bernat Font Trio.

Preus i venda d’entrades

Tots els aformanets són limitats i les entrades tenen un preu de 8€, excepte la sessió “Jazz en família”, que té un preu de 3€. També estan disponibles abonaments, per a tres concerts a un preu de 20€, i per als sis concerts a un preu de 36€.

La compra d’entrades anticipada es fa en tots els casals de barri de Sant Boi de Llobregat; el mateix dia del concert les entrades estan a la venda només en el casal on se celebra el concert aquell vespre.

Es pot consultar la programació completa de la 21a Mostra de Jazz de Sant Boi a l’agenda d’elBaix.cat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here