El Fòrum es celebrarà a Gavà el proper dia 8 de novembre. La trobada està dirigida a PIMEs i microempreses del Baix Llobregat, que busquen solucions i noves eines per potenciar el creixement de les seves empreses

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’objectiu de l’organització, formada per empreses, és fomentar l’ajuda  entre l’empresariat de la zona per sortir de la crisi i buscar noves oportunitats de negoci. L’assistència a la trobada està totalment subvencionada pels organitzadors. La  I  edició  del  Fòrum  Delta,  celebrada  el  maig  passat  i  centrada  en la gestió  de  la  tresoreria i la liquiditat, va convocar més de 40 assistents.

Així doncs, el Centre de Suport a l’Empresa de Gavà acollirà  el  proper  8  de  novembre  la  II  edició  del  Fòrum  Delta  sota  el  nom  “Tecnologia  Aplicada  i  Innovació.  Eines  i  solucions  per  a  incrementar  les  vendes  en  les  PIMEs”. En  aquesta  segona  trobada  el  tema  es  centrarà  en  l’aposta  per  les  darreres tendències  en  tecnologia  com  una  de  les  vies  actuals  per a innovar  i  millorar  el  creixement, competitivitat i desenvolupament de les PIMEs i microempreses.

Enguany,  dos  ponències tractaran sobre les  noves  tecnologies  i el  potencial  d’internet i  del  comerç  electrònic, aplicats  a  l’empresa.  També  hi serà present  Joan  Torrent,  director  de  la  Business  School  de  la  Universitat  Oberta  de  Catalunya  (UOC),  que  donarà la seva visió sobre emprendre després de la crisi. La  jornada  es  completarà  amb  la  presentació  del  Programa  d’Iniciació  a  l’Exportació, a càrrec d’ACC10 (Generalitat de Catalunya) i del “II Plan Relánzate”, una  oportunitat  que  ofereix  FCA  Consulting  a  les  empreses  amb  problemes.

El Fòrum  Delta  és  una  jornada  organitzada  per  FCA  Consulting,  Associació  d’Empreses  de  Viladecans  (AEVI)  i  BG  Technology  per  donar  llum al al teixit  empresarial del Baix Llobregat i ajudar en aquests difícils moments a altres PIMEs,  oferint  solucions  pràctiques que  ajudin  a  incrementar  les  vendes  i  evitin  l’estancament  provocat  per  la  crisi  actual.

En  aquesta  segona  edició  la  jornada  compta amb la  col·laboració  del  CSE  de Gavà, la Universitat Oberta  de  Catalunya  (UOC) i ACC10 (Generalitat de Catalunya).

1 COMENTARI

  1. Em sembla una molt bona iniciativa pels empresaris, ja que l’ajut de l’administració és nul.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here