L’Associació de Collbató per la Solidaritat està realitzant diferents actes per mobilitzar la ciutadania en favor d’aquells infants i famílies que estan passant dificultats econòmiques

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]’Associació de Collbató per la Solidaritat fa una crida a totes aquelles persones interessades a acollir durant l’estiu de l’any vinent un menor bielorús a casa seva.

El termini per sol·licitar l’acolliment està obert dins al 31 de desembre i d’aquesta manera es pot prendre part activa d’una iniciativa destinada a oferir una estada a Collbató a infants bielorussos afectats per l’explosió nuclear de Txernòbil.

L’Associació fa vuit anys que organitzat l’estada d’aquests infants al Baix Llobregat, durant la qual els infants es poden sotmetre a revisions mèdiques per a detectar els problemes causats per la radioactivitat, sanejar el seu organisme sortint durant un temps de les zones contaminades en les quals viuen i tenint una rica alimentació de la qual manquen en el seu país.

A banda d’aquesta acció, l’Associació també  està treballant en la recollida de roba i joguines entre empreses i particulars de Collbató per tal de fer arribar aquest material als infants que participen en el programa d’acollida, així com a famílies de Collbató i d’altres poblacions de la comarca que ho sol·liciten degut als greus problemes econòmics que estan patint.

Entre les accions que estan preparant de cara al mes de novembre hi ha un “Gran Recapte” en favor del Banc d’Aliments i l’organització d’un Mercat Solidari.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here