Ahir van actuar a Sant Just els Castellers d’Esplugues, els Castellers de Sant Feliu i els Xics de Granollers

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]a Diada castellera que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Sant Just ha ha tingut poc ritme, degut a quatre intents de castell desmuntats. Tot i això, s’hi han pogut veure bons castells, especialment per part dels Xics de Granollers, amb el 4 de 8 i el 2 de 7.

Pel que fa a les colles del Baix Llobregat, els Castellers d’Esplugues han realitzat la segona millor actuació de la temporada, amb el 7 de 7 com a principal repte de la jornada. Tot i que els cargolins havien anunciat el 4 de 8, les baixes al tronc han impedit que aquest intent es pogués dur a terme, tal i com estava previst.

Els de la camisa blau elèctric han sortit de 5 de 7, el tretzè de la temporada, per atacar posteriorment el 4 de 7 amb l’agulla. Tot i que s’ha hagut de desmuntar el primer peu del 4 amb l’agulla, el castell ha pujat molt bé de mides i s’ha descarregat sense problemes. El gran objectiu de la jornada ha arribat a tercera ronda, amb el 7 de 7. Un castell que, si bé només fa un mes que la colla ha estrenat, ja l’han descarregat en les tres ocasions en què l’han intentat.

D’altra banda, els Castellers de Sant Feliu han lluït en la seva actuació amb el 3 de 6, tot i que el primer intent ha estat desmuntat, i el 4 de 6. Malauradament, en la tercera ronda, no han pogut amb el 3 de 6 amb agulla, que s’ha quedat en intent desmuntat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here