Castelldefels acollirà de l’1 al 4 de novembre l’última prova d’aquesta competició internacional, que reuneix als millors kite boarders d’Europa

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]questa competició es compon de cinc circuits ubicats en diferents països europeus. El tour va començar el mes de maig i ja ha recorregut els països d’Àustria, Alemanya, Holanda i França. Aquest últim país va reunir unes 8.000 persones l’últim cap de setmana de setembre entre participants, públic i aficionats a aquesta modalitat. Espanya tancarà el certamen amb el circuit de Castelldefels.

La ciutat baixllobregatina serà la seu de l’última parada del Mini Kitesurf Tour d’Europa 2012, que tindrà lloc de l’1 al 4 de novembre. Segons l’organització de la competició internacional, “Castelldefels s’ha convertit en una destinació idònia per les seves perfectes condicions, la seva vibrant vida de carrer, el seu clima mediterrani i el seu esperit cosmopolita”.

70 participants de 15 països diferents lluitaran pels millors llocs en el rànquing. La tensió està creixent entre els millors kite boearders d’Europa, que esperen amb impaciència aquesta última cita del campionat.

Corredors de Cádiz, Tarifa i Barcelona, així com dels Estats Units, França, Alemanya, Colòmbia i el Carib es disputaran el títol a Castelldefels. Entre ells destaca el malagueny Alex Pastor, subcampió del món el 2010 i 2011, i els líders de la competició com Riccardo Leccese i el campió europeu de 2012 Adam Koch.

En la modalitat de Freestyle surt com a favorit l’alemany Mario Rodwald, guanyador de les últimes cites europees, que intentarà tornar a coronar-se a Castelldefels amb permís del segon classificat Stefan Spiessberger. En categoria femenina, el títol de Freestyle es debatrà Lammerts Annelous i Lutz Sabrina.

L’esdeveniment se celebrarà al tram de platja de la zona multiesportiva situada al barri de la Pineda. Al marge de la competició, s’organitzaran activitats totalment gratuïtes com sortides guiades al mar amb taules, classes de Paddle Surf, zones per aprendre a fer volar estels, inflables simuladors d’onades per practicar surf, així com animació variada durant tot el dia .

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here