Així es desprèn de l’increment del 40% d’espectadors a la VI Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Sant Feliu de Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]a VI Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Sant Feliu de Llobregat, que va acabar aquest dilluns 29 d’octubre, ha rebut un 40% més d’espectadors que en l’edició anterior. Així, un total de 500 persones han assistit a les projeccions de la Mostra.

“És difícil saber del cert a què es deu aquest increment d’espectadors però creiem que respon a dos factors: d’una banda la campanya de difusió que hem fet en les darreres setmanes i de l’altra, la programació, ja que s’ha fet una selecció de pel.lícules pensada per arribar a un públic més ampli”, explica Xavier Bachs, president de l’Associació CineBaix.

Durant la Mostra s’han pogut veure un total de 15 projeccions, entre ficció i documentals, i en els debats posteriors hi han participat 7 convidats, entre directors de cinema i escriptors.

A més, es va celebrar una presentació oberta al públic el 18 d’octubre, amb la projecció del documental de Fermín Muguruza Next music Station: Lebanon, i es va inaugurar el 25 d’octubre amb dues projeccions sobre el Sàhara, a les quals van assistir més de 100 espectadors.

La Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Sant Feliu de Llobregat està organitzada per l’Associació CineBaix amb un doble objectiu: d’una banda, difondre pel·lícules del món àrab i sobre el món àrab, i de l’altra, contribuir a canviar la imatge i els estereotips sobre el món àrab i mediterrani.

Està previst que durant les properes setmanes CineBaix inclogui en la seva programació habitual algunes de les pel·lícules que s’han pogut veure dins la VI Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Sant Feliu de Llobregat, amb l’objectiu d’apropar a un públic més ampli el cinema àrab.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here