La festa de la Castanyada arriba al Baix Llobregat, on tant ajuntaments com entitats han organitzat activitats diverses

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap]Castelldefels la celebració de la castanyada començarà amb una sessió de contes ballats i cantats a càrrec de ‘Vivimdelcuentu’. Serà aquesta tarda, a partir de les 17.30h, a l’Espai Ramon Fernández Jurado de la Biblioteca Central. Després hi haurà animació infantil a càrrec de ‘País de xauxa’ i una sessió de DJ amb música en viu a càrrec de ‘Ricobox’ a partir de les 19.30h del vespres.

Durant tota la tarda, a l’esplanada davant de la Biblioteca Central, es repartiran castanyes gratuïtament i aquelles persones que ho vulguin podran comprar, per 1,50€, moniatos i mistela. La Castanyada de Castelldefels està organitzada per l’Agrupació de Pirates Sardiners i Trabucaires de Castelldefels i la Regidoria de Festes de l’Ajuntament.

D’altra banda, a Olesa de Montserrat, la UEC i l’Ajuntament del municipi han organitzat la Festa de la Castanyada, que començarà a les 22.00 hores, davant de Cal Mané, amb una passarel·la de disfresses i continuarà desprès al pati de la casa de cultura amb el concert de Castanyada on actuaran ‘White coffe & black cotton’, PD #WallyOuail i PD a la basca.

A Vallirana, la Castanyada en família, sota el lema ‘No perdis la castanya i porta el panellet’, és una iniciativa de l’Ajuntament de Vallirana i el Centre Excursionista de Vallirana amb activitats infantils a partir de les 5 de la tarda a la Pista del Parc Central. Hi haurà jocs tradicionals, espectacle infantil i concurs de panellets.

A Corbera de Llobregat els infants a partir de 8 anys poden participar a partir de les 19 hores en un taller de la castanyada que se celebrarà a l’àrea infantil de la Biblioteca Can Baró. Les places són limitades, així que es recomana la inscripció prèvia.

I de cara al cap de setmana, el dissabte 3 de novembre, els i les joves de l’Esplai Vol i Vol de Cornellà de Llobregat estaran durant tot el dia a la Plaça Lluís Companys celebrant la castanyada. Hi haurà una parada amb castanyes calentes i a les 19h se sortejarà un val de d’experiències (tipus “smartbox”). Els beneficis de la venda de castanyes es destinaran a les despeses de les colònies del grup de joves.

A més d’aquests i molts altres actes, els carrers del Baix Llobregat ja s’estan omplint de parades de venta de castanyes calentes, acompanyades pel fred que vivim aquests darrers dies.

Foto: ACN.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here