En un acte dirigit a l’empresariat de la comarca amb la participació de l’actor Pep Plaza mostrarà els avantatges de formar part d’aquest Club

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]D[/dropcap]illuns 5 de novembre, a les 19:30 hores, a l’Auditori Citilab de Cornellà de Llobregat es presentarà a les empreses del Baix Llobregat el Club Cambra, la comunitat online de la Cambra de Comerç de Barcelona.

A l’acte hi intervindran el president de la Cambra de Barcelona, Miquel Valls així com el director gerent de la institució, Xavier Carbonell i el president del Consell de la Delegació del Baix Llobregat, Carles Guilera.

La presentació del Club Cambra comptarà amb l’actuació de l’actor Pep Plaza, conegut per les seves imitacions de Quim Monzó, King Africa, Pep Guardiola, Lluís Llach o Albert Om als programes Cracòvia i Polònia de TV3.

Amb 125 anys d’història, la Cambra comença ara una nova etapa amb ànims renovats, amb la voluntat de ser un referent del món econòmic del Baix Llobregat i el compromís de seguir donant suport a les empreses que integren la Delegació de la Cambra a la comarca.

L’acte tindrà una durada d’1 hora i mitja i és obert a totes les empreses del Baix Llobregat interessades a conèixer els serveis i avantatges a què poden accedir fent-se sòcies del Club Cambra.

L’aforament és limitat i cal confirmar assistència, o bé trucant al telèfon 902 448 448 (ext. 1037) o a l’adreça electrònica santfeliu@cambrabcn.org o mitjançant el formulari online del web de la Cambra de Comerç. En finalitzar es servirà un refrigeri a totes les persones assistents.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here