Està organitzat per la secció sardanista de L’Avenç i es portarà a terme a la pista coberta del Parc Pou d’en Felix durant tot el dia

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]splugues viurà aquesta cap de setmana la festa de la dansa catalana més popular, un dels símbols essencials de Catalunya, la sardana.

La Secció Sardanista de L’Avenç, tal i com ve fent els darrers nou anys, ha organitzat l’Aplec de la Sardana, que se celebrarà demà a la pista coberta del parc Pou d’en Fèlix.

“Aquesta és una ubicació que té una bona acústica i que permet no haver de patir per la pluja”, apunta Guillem Eastaway, president de la secció sardanista.

Les cobles d’aquest any són les mateixes que en la passada edició: Jovenívola de Sabadell, Ciutat de Cornellà i La Principal de Llobregat; així que el nivell musical està assegurat.

Les activitats al voltant del IX Aplec de la Sardana també repeteixen el format d’anys anteriors. Així, hi haurà un concurs de colles improvisades amb obsequis per a tots els participants, un dinar de germanor, servei de bar, sortejos de més de dotze productes i, com és habitual, a mitja tarda els assistents seran obsequiats amb pastes i vi bo.

La sessió del matí de l’Aplec de la Sardana començarà a les 10.30 hores i la de la tarda a les 16.00 hores. A l’agenda d’elBaix.cat es pot consultar el programa complet de la trobada.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here