En total es van instal·lar 74 punts informatius a tot el Baix Llobregat per explicar el programa electoral del PSC i atendre els dubtes i suggerències de la ciutadania

Més de la meitat de les agrupacions dels diferents municipis del Baix Llobregat van organitzar carpes als carrers i plaçes dels seus pobles.

Segons fonts del PSC, el “Dissabte roig” és el día en el que el PSC surt al carrer per parlar amb la gent, a explicar la seva alternativa de govern i a apropar els ideals socialistes de justícia social i igualtat, a la ciutadania.

Segons informa el partit socialista, la motivació per instal·lar aquestes carpes, va ser la de poder parlar cara a cara amb els ciutadans i ciutadanes. Per aquest motiu, militants, simpatitzants o càrrecs del partit com la Diputada Eva Granados, el Primer Secretari del PSC i Alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda; i nombrosos primers i primeres secretaries de les agrupaciones del PSC; van visitar les carpes i van atendre a tothom que va voler apropar-se a preguntar o a compartir les seves idees, suggerències o dubtes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here