L’Ajuntament de la ciutat fomenta l’ús d’idiomes entre la ciutadania amb grups de conversa gratuïts en anglès, alemany i francès

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]J[/dropcap]a s’ha posat en marxa una nova edició dels grups de conversa en anglès, una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Sant Joan Despí que proporciona a la ciutadania interessada a practicar l’anglès oral un espai per reunir-se una hora a la setmana i conversar.

La primera edició, que es va portar a terme el curs passat, va ser un gran èxit i ha propiciat l’ampliació d’un nou grup i ha obert les portes a la creació de dos de nous: un de francès i un d’alemany, que es troben en una fase inicial de recerca de voluntaris.

Els grups de conversa es divideixen en grups en funció del nivell de participants –enguany hi ha tres grups d’anglès bàsic, cinc d’intermedi i tres d’avançat–, i neixen amb la voluntat d’afavorir la fluïdesa oral i donar l’oportunitat de parlar en aquestes llengües com una manera de potenciar el seu coneixement.

Aquesta és una de les activitats emmarcades en el programa ‘Sant Joan Despí, una ciutat plurilingüe’ que en els darrers anys ha posat en marxa desenes d’iniciatives per potenciar l’ús de l’anglès no només en l’àmbit escolar, sinó també en el social.

A més de donar l’oportunitat de practicar aquest idioma, el projecte afavoreix el voluntariat ja que les persones “ensenyants” hi participen de manera desinteressada; i alhora configura un espai d’interrelació que potencia el coneixement de la vida cultural i social de la ciutat, ja que els grups es reuneixen en centres cívics, biblioteques, etc.

Foto: Ajuntament de Sant Joan Despí

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here