Els cargolins han completat una discreta actuació de castells de 7 a Terrassa aquest cap de setmana

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]ls Castellers d’Esplugues han actuat aquest cap de setmana a la XXXIII Diada dels Castellers de Terrassa, que s’ha celebrat al Raval de Montserrat i que ha comptat també amb la presència de la Colla Jove Xiquets de Vilafranca i els Al·lots de Llevant.

Els cargolins han actuat tercers i han sortit amb el 4 de 7, castell que han descarregat sense problemes. A la segona ronda s’han decantat per un 4 de 7 amb l’agulla i han tancat les rondes de castells amb un 3 de 7. Tots tres castells estan totalment consolidats, tal i com s’ha demostrat avui a Terrassa.

Els Castellers d’Esplugues no han pogut oferir el seu millor nivell a plaça com a conseqüència de les baixes tant de pinya com, sobretot, de tronc. No obstant això, l’actuació ha servit per igualar a 59 el millor registre de castells de 7 descarregats en una sola temporada. Fins ara, el 2011 havia estat el millor any de castells de 7 pels cargolins però tot sembla indicar que enguany es superaran els 60 castells de 7 descarregats.

D’altra banda, el programa de televisió Quarta Ronda, de temàtica castellera i sorgit de la Colla de Castellers d’Esplugues, ha rebut aquest matí la camisa d’honor dels Castellers de Cornellà. El premi reconeix la tasca de difusió de l’espai televisiu, el salt qualitatiu de la colla espluguina i homenatja la figura de Pau Albornà, qui va ser director del programa i membre actiu de la colla.

2 COMENTARIS

  1. Benvolgut Salvador, en cap cas volíem desmereixer l’actuació dels Castellers d’Esplugues, però com en les darreres actuacions el nivell havia estat molt alt i a Terrassa no havia estat així, creiem que ho havíem de fer constar d’alguna manera. Però no era la nostra intenció “apretar-los”, ja que estan fent una temporada increïble. 🙂
    Gràcies per seguir-nos i per la teva aportació.
    Salut,
    L’equip d’elBaix.cat

  2. El contingut de l’article em sembla molt adequat, però el titular grinyola una mica. En el món dels castells no es pot parlar d’actuació discreta sense tenir en compte les circumstàncies que envolten dita actuació. Si bé és cert que els Castellers d’Esplugues han abaixat el seu nivell habitual a Terrassa calificar-ho com a discret em sembla apretar-los massa…

    Per altra banda celebro que dediqueu un espai al món casteller dins la vostra publicació. Endavant !!!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here