L’activitat, sota el títol “Agriproxima’t”, se celebrarà aquest dissabte al matí i la inscripció prèvia és imprescindible

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap]quest dissabte 10 de novembre, en horari de 10 a 14 hores, el Parc Agrari del Baix Llobregat ha organitzat una activitat oberta a tots els públics amb el títol “Agriproxima’t”.

Forma part del conjunt d’activitats programades per aquesta tardor-hivern per tal de donar a conèixer el Parc Agrari i potenciar els productes que s’hi conreen, posant un expecial èmfasi en el fet que els pagesos i les pageses del Baix Llobregat han conreat amb mans expertes aquesta terra des de fa més de dos-cents anys per abastir les places dels municipis de la comarca i de Barcelona amb fruites i verdures de Km 0.

Per tal que les persones participants descobreixin aquesta tradició pagesa i puguin conèixer i assaborir un territori molt proper, el dissabte al matí podran participar en un espai de trobada amb pagesos, experts nutricionistes i restauradors en una taula rodona sobre la venda directa de les fruites i verdures del Parc Agrari.

Durant el matí, es podran conèixer diverses maneres per comprar directament a pagès, com les parades als mercats, les cistelles a casa o les coooperatives de consumidors, i acabarà amb un tast sensorial amb productes de l’horta del Parc.

L’activitat és gratuïta però cal reserva prèvia enviant un correu electrònic a info@elcampacasa.com o bé trucant al telèfon 933.788.190. L’activitat es portarà a terme de 10 a 14 hores i el punt de trobada és la Masia de Can Comas (Centre d’Informació del Parc Agrari).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here