És una iniciativa de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del muncipi i el termini per formalitzar la inscripció és obert fins al 23 de novembre

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]D[/dropcap]es d’avui i fins al proper 23 de novembre està obert el període d’inscripcions per participar en la primera edició de la Fira de Nadal de Sant Esteve Sesrovires que tindrà lloc el dissabte 15 de desembre.

La iniciativa està promoguda per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i s’adreça a particulars, entitats i col·lectius locals, artesans, i a empreses i comerços interessats en instal·lar una parada.

La fira està oberta a objectes d’ornamentació nadalenca, d’artesania i fets amb material reciclat, dolços, productes d’elaboració pròpia i de tradició popular. En el cas dels productes d’alimentació, la venda d’aquests resta subjecta a la corresponent normativa.

La 1a Fira de Nadal de Sant Esteve Sesrovires és una bona opció per trobar regals i ornaments per aquestes festes, alhora que dóna l’oportunitat a tots aquells amb inquietuds artístiques per donar a conèixer els seus productes.

El recinte firal ocuparà els carrers del centre urbà i restarà obert de les 10 del matí a les 8 del vespre del dissabte dia 15 de desembre. Per sol·licitar una parada, cal formalitzar la inscripció al Servei d’Informació i Atenció Ciutadana (SIAC) de l’Ajuntament de la ciutat. El document està disponible al web municipal i es recomana acompanyar-lo, si és possible, d’alguna imatge del producte que s’ofereix. El preu d’inscripció és de 6 euros.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here