El Consell Municipal de les Dones de la localitat, s’ha adherit al manifest ‘Decidir ens fa lliures’, després que el Ple de l’Ajuntament aprovés el 19 de setembre donar suport a aquest document de la Plataforma Estatal en Defensa dels Drets Sexuals i Reproductius

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]El Consell Municipal de les Dones d’Esplugues ha acordat adherir-se al manifest “Decidir ens fa lliures”, elaborat per la Plataforma Estatal en Defensa dels Drets Sexuals i Reproductius com a reacció davant la intenció del Govern central de restringir l’actual Llei 2/2010, de 3 de març, de Salut Sexual i Reproductiva i d’Interrupció Voluntària de l’Embaràs.

La decisió del Consell Municipal de les Dones se suma a l’acord previ del Ple de la Corporació (aprovat el 19 de setembre amb 16 vots favorables i 4 abstencions), de donar suport a aquest manifest, exigir al Govern de l’Estat el manteniment de la Llei 2/2010 i la garantia que les dones puguin exercir el dret a la interrupció voluntària de l’embaràs i transmetre-ho, entre d’altres organismes i institucions (Ministeri de Justícia, grups parlamentaris de les Corts Generals, FMC, AMC i Institut Català de les Dones), al Consell Municipal de les Dones.

La Plataforma Estatal en Defensa dels Drets Sexuals i Reproductius agrupa més de 140 organitzacions socials i de dones que reivindiquen i difonen el dret de les dones a decidir. El manifest Decidir ens fa lliures està publicat al web www.decidirnoshacelibres.org

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here