Defensen que “el millor per als catalans i el conjunt dels espanyols és la unitat”, i avui ho explicaran a diferents municipis de la comarca. Diumenge, un autobús del moviment viatjarà a Montserrat, per “aixecar la veu contra el separatisme”, en un dels llocs més emblemàtics de Catalunya

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l Moviment Cívic d’Espanya i catalans vol animar els ciutadans que se senten catalans i espanyols a expressar la seva opinió el proper 25 de novembre, amb la campanya ‘Dóna-li la volta’. Els organitzadors de la festa del 12 d’octubre a la plaça de Catalunya defensen que “el millor per als catalans i el conjunt dels espanyols és la unitat”.

La campanya crida a la participació dels “catalans amb cor català i espanyol” a encoratjar-los perquè “aixequin la veu davant el separatisme”. Entre les accions organitzades pel moviment hi ha l’autobús, que amb el lema ‘Dóna-li la volta’ anirà a llocs emblemàtics de Catalunya com Montserrat, on seran diumenge vinent.

Està previst que avui divendres, siguin presents a diferents municipis del Baix Llobregat com Esplugues, Sant Feliu i Cornellà.

En tots els llocs on l’autobús faci parada la plataforma desplegarà un cor gegant de 7×10 metres que bategarà a ritme català i espanyol. De fet, també es lliuraran ‘cors’ a empresaris i altres personalitats per conscienciar-los de l’ideal del moviment, en referència al sentiment català i l’espanyol, i s’organitzarà un ‘flashmob’ per fer un acte divertit pels seus seguidors i qualsevol que vulgui sumar-s’hi.

A més, els propers dies, el Moviment Cívic d’Espanya i catalans visitarà destacats empresaris i polítics, personalitats de la societat civil i gent anònima perquè coneguin i es puguin afegir a la seva causa. “Per a molts catalans és inconcebible que se’ns porti a una fractura social en qualsevol moment i més encara ara, quan hem d’unir forces per sortir de la crisi”, ha manifestat el president del Moviment Cívic d’Espanya i catalans, Manel Parra.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here