La persona que ocupa el número 21 de la llista, la primera del Baix Llobregat, és la Neus Montaner de Martorell. La resta, els números 46 (Àlex Maymó), 48 i 64 són de Molins de Rei

Les CUP del Baix Llobregat han editat un material específic de campanya, un butlletí del que se n’ha fet una edició de 171.000 exemplars. El proper 17 de novembre celebraran el seu acte comarcal, l’acte central del Baix Llobregat, a les 12h a la Plaça Gaietà Mestres de Sant Boi de Llobregat.

Hi intervindran Jordi Casanova (EI Baix Llobregat), Georgina Rieradevall (regidora a Vic i núm. 2 per Barcelona)i David Fernàndez (cap de llista per Barcelona). Després hi haurà un dinar popular i un concert.

Els candidats i candidates del Baix Llobregat

Neus Montaner (nº21)

De Martorell. Tècnica en Educació Infantil. Treballa d’educadora infantil en una llar d’infants. Ha estat vinculada a diverses entitats de cultura popular de la seva localitat (esbart dansaire i els bastoners). Milita a Endavant-OSAN i a la CUP.

Àlex Maymó (nº46)

Viu a Molins de Rei. Implicat també de forma activa en moviments de defensa del territori i pels drets socials. President del Club Ciclista Molins de Rei. Treballa d’administratiu en el sector privat. Actualment és regidor de la CUP a Molins de Rei.

Albert Botran (nº48)

Viu a Molins de Rei. Historiador, treballa de tècnic en una entitat cultural. Membre del Secretariat Nacional de la CUP i regidor a Molins. Escriu regularment a El Punt Avui. És militant de l’MDT.

Mireia Romo (nº64)

Viu a Molins de Rei. Ha estudiat Filologia Clàssica i Filologia Catalana a la UB i actualment treballa de tècnica al Consorci per a la Normalització Lingüística. És militant de la CUP de Molins de Rei i participa del Grup de Treball Antipatriarcal. Membre d’Endavant-OSAN.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here