El Departament d’Esports de l’Ajuntament de Sant Just Desvern, el Consell Esportiu del Baix Llobregat i el Club Atletisme Sant Just organitzen el  V Cros de Sant Just Desvern i 3r Cros Comarcal JJEE, que es celebrarà el proper diumenge 18 de novembre al Parc Torreblanca

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]questa cursa, està destinada a participants nascuts enstre els anys 1995 i 2007. El lliurament de dorsal es farà el mateix dia de la cursa fins a 30 minuts abans de l’inici de la seva cursa corresponent.

Les inscripcions es podran tramitar mitjançant el programa NEO del Consell Esportiu del Baix Llobregat (www.cebllob.cat) fins demà a les 20:30 hores.

És obligatori que els/les participants portin el dorsal assignat amb el seu nom i cognom i entitat a la qual pertanyen correctament. Les classificacions es penjaran per categories a la pàgina web del Consell Esportiu del Baix Llobregat el dilluns-dimarts de la setmana següent.

Els premis, consisteixen en trofeus als 3 primers/es classificats/des, per categoria i sexe, encara que corrin junts/es com és el cas de les categories  95-96 i 97-98 i medalles del 4t al 8è a les categories compreses entre els anys 2001 i 2007. A les curses on participin simultàniament més d’una categoria, hi haurà classificació individual separada per cadascuna d’elles.

Els trofeus de les categories compreses entre els anys 1995 i  2000 s’entregaran aproximadament a les 12:05h, en acabar el cros la categoria 1999 – 2000 F, i a les 13:55h a la resta de categories.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here