El proper divendres, 16 de novembre, a les 20.00h, l’Ajuntament d’Abrera convoca aquesta Audiència Pública de Pressupostos per al 2013, a la Sala de Plens del Consistori

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]F[/dropcap]ins el dia 30 de novembre tothom qui vulgui pot fer arribar suggeriments i aportacions sobre els pressupostos a l’adreça de correu electrònic pressupostos@ajuntamentabrera.org.

Aquestes propostes se sumaran a les recollides durant la celebració de l’Audiència Pública de Pressupostos Municipals.

L’Audiència Pública és una forma de participació a través de la qual els veïns i veïnes d’Abrera reben de forma directa informació municipal i, alhora, poden intervenir fent propostes a l’equip de Govern.

En aquesta audiència pública es donen a conèixer les línies generals del pressupost municipal per a l’any vinent i de les reflexions dels veïns i veïnes, sorgiran noves propostes i idees que poden servir per orientar l’acció municipal.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here