El Parc de Collserola ha programat una nit d’astronomia i poesia i al Delta del Llobregat es farà una activitat dirigida als aficionats a la fotografia

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap]questa nit el Parc de Collserola, en el marc de les activitats del programa de tardor, ha preparat una nit d’astronomia, que consisteix en una sessió d’iniciació a l’observació d’estels, constel·lacions i altres cossos celestes.

En aquest cas la sessió s’ha organitzat conjuntament amb el MUHBA (Museu d’Història de Barcelona) Vil·la Joana, la masia museu ubicada al cor del Parc on Jacint Verdaguer va passar els seus últims dies. Així, a les 19h es realitzarà una visita comentada del museu i a les 20:30 hores se celebrarà una lectura literària de l’obra “Al cel” de Verdaguer amb l’acompanyament d’un violoncel.

La sessió d’astronomia, que es portarà a terme al Centre d’Informació, començarà a les 21.00 hores i tindrà una durada de 2 hores. El preu és de 5 euros i les places són limitades.

L’alba al Delta a través de l’òptica d’una càmera fotogràfica

El Consorci per a la Protecció i la Gestió dels Espais Naturals del Delta del Llobregat continua amb les activitats programades per donar a conèixer el Delta del Llobregat entre diferents públics. Per això, ha programat per demà dissabte 17 de novembre al matí una sessió dirigida als aficionats a la fotografia.

De les 7 a les 10 del matí, a l’Espai Natural del Remolar – Filipines, se celebrarà una visita guiada per personal del Consorci on els participants podran gaudir d’aquest espai quan encara no està obert al públic. A primera hora del matí la fauna, en general, i moltes aus, en concret, solen ser més actives i, si la meteorologia acompanya, la llum del matí permetrà fer bones fotografies des dels aguaits.

El preu de l’activitat és de 4 euros i cal inscripció prèvia al telèfon 93.479.32.01. El punt de trobada serà la barrera de la Vidala de l’Espai Natural del Remolar-Filipines, des d’on s’accedirà dins l’Espai per deixar el vehicle.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here