El jutjat de Primera Instància número 4 de Cornellà ha aturat un desnonament d’una família de la ciutat. La jutgessa ha demanat a l’entitat bancària que acati les ordres de l’Associació de Bancs Espanyols d’evitar la vulnerabilitat de les famílies afectades per la crisi

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]S[/dropcap]egons va explicar a Ràdio Cornellà l’advocada de la defensa, Carmen Moreno, advocada del gabinet Javaloyes Legal i la representant de la família cornellanenca, els afectats van intentar pactar amb el banc per evitar perdre casa seva “però l’entitat bancària semblava més interessada en quedar-se amb el pis”.

BBVA encara no s’ha posicionat al respecte, tot i que la família es podrà acollir al Decret-Llei aprovat ahir pel Consell de Ministres, que atura els desnonaments per un període de dos anys en famílies amb ingressos inferiors als 19.200 euros anuals.

L’Ajuntament de Cornellà, per la seva banda, dóna suport a la jutgessa que dimarts va demanar aquesta prova de bona voluntat a BBVA per aturar el desnonament. Emília Briones (PSC), tinenta d’alcalde portaveu del consistori cornellanenc, va assegurar a Ràdio Cornellà que “l’Ajuntament donarà suport a totes les entitats o institucions que evitin la vulnerabilitat de les persones en aquests moments de crisi”.

2 COMENTARIS

  1. Benvolguda,
    Aquesta informació prové de l’Ajuntament de Cornellà, tal com es cita textualment a la notícia, que també es va emetre radiofònicament a Ràdio Cornellà. Un mitjà de comunicació es nodreix de fonts d’informació i normalment els ajuntaments tendeixen a ser fonts fiables. No obstant, si hi ha un error et demanem disculpes i t’animem a que ens en facis una explicació més detallada del que exposes en el teu missatge (a noticies@elbaix.cat), per no tornar a cometre’l en el futur; així com a dirigir-te a l’Ajuntament de Cornellà per informar-te de què ha pogut passar i fer arribar, si s’escau, la teva queixa. Nosaltres també ens informarem, ja que estem completament d’acord amb tu en que un mitjà de comunicació ha d’informar i no desinformar, això intentem. Moltes gràcies per seguir-nos i per la teva aportació i fins ben aviat.
    Cordialment,
    L’equip d’elBaix.cat

  2. Algú hauria de dir d’una vegada que qui atura els desnonaments no és cap jutge sino un secretari judicial. Prou de desinformar! Entenc que un mitjà de comunicació ha de donar les notícies amb un mínim de rigorositat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here