El Consell Comarcal ha engegat una campanya nomenada “Talla ja” amb els maltractaments. És una campanya adreçada al col·lectiu jove perquè en els darrers anys, s’ha constatat l’augment de violència masclista entre adolescents

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]questa anomenada “micro-violència”, afecta profundament al desenvolupament de les noies. Per això aquesta campanya, unitària entre els instituts de tota la comarca, es suma als actes organitzats pel Centre d’Informació i Recuros de la Dina de Cornellà i també en relació al 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència masclista.

El dimarts, 20 de novembre, hi haurà una taula rodona en el Citilab de Cornellà, a càrrec d’alumnes de l’IES Esteve Terrades, Joan Miró, Maria Aurèlia Capmany i el Martí i Pol. Es tractarà d’una reflexió sobre la situació actual entre el col·lectiu més jove per evitar la violència contra les dones.

Això serà al matí, perquè a la tarda del mateix dimarts, dia 20, es farà la lectura del manifest a càrrec de l’escriptora cornellanenca Empar Fernández. Després, hi haurà una conferència sobre la gelosia dins la parella al Castell, a càrrec d’Enrique Echeburua, catedràtic de psicologia clínica.

El dia 24 de novembre també hi haurà un tercer acte, a la plaça de l’Església de Cornellà, coincidint amb el Mercat de l’Intercanvi, per crear un mur de reflexions sobre aquesta xacra social.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here