La Fira se celebrarà el 6,7 i 8 de desembre i el cartell és obra de l’il·lustrador Pep Montserrat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]’il·lustrador català Pep Montserrat ha signat el cartell de la Fira de la Puríssima 2012. El motiu principal de l’obra és un tren, en referència al centenari de l’arribada del carrilet a Sant Boi de Llobregat. Aquest aniversari tindrà una presència destacada en la 66a edició de la Fira de la Puríssima d’enguany, que se celebrarà els dies 6,7 i 8 de desembre.

L’elecció de Pep Montserrat dóna continuïtat a l’aposta feta per prestigiar el cartell de la Fira de la Puríssima, que en els darrers anys ha permès comptar amb firmes tan destacades com les de Roser Capdevila, Pilarín Bayés, Mikel Urmeneta (Kukuxumusu) o Rebecca Dautremer, entre d’altres.

Pep Montserrat ha il·lustrat nombrosos llibres de literatura infantil i juvenil i llibres de text. Dóna classes a l’Escola Massana, col·labora amb diverses editorials com a dissenyador gràfic i ha realitzat una sèrie d’animació per a televisió. El 1995 va guanyar el Premi Nacional de Literatura Infantil, en l’apartat d’Il·lustració, amb “Érase un gigante”. Un any més tard, l’obra “El regalo” va ser escollida com una de les 100 millors de la literatura infantil espanyola del s. XX.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here