Es tracta d’una iniciativa de l’Ateneu de Sant Just i de la Coordinadora d’Activitats per la Llengua (CAL) al municipi

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]’Ateneu i la CAL estan preparant els primers Pastorets de Sant Just i, per això, fan una crida als santjustencs i santjustenques perquè necessiten actors i actrius que facin d’extres en les representacions.

Des de l’organització asseguren que els Pastorets que es podran veure sobre l’escenari al desembre són diferents a d’altres, i seran innovadors, contemporanis, trencadors, molt divertits, per a tots els públics i adaptats a la realitat de Sant Just.

La representació portarà per títol “És teu? Els Contra-Pastorets de Sant Just” i es farà el 21 de desembre a les 20h i el dia 23 a les 18h. Es tracta d’un text de Pep Albanell, que va guanyar el 6è Premi SGAE de teatre infantil i juvenil.

Els extres només hauran d’assistir als assaigs de la darrera setmana abans de l’estrena, del 17 de desembre al dia 20, de 19h a 21h. Per a més informació, les persones que hi estiguin interessades poden posar-se en contacte amb els organitzadors mitjançant els següents correus electrònics: calsantjust@gmail.com o ateneudesvern@gmail.com.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here