Aquest estudiant i veí de Castelldefels, participa en una assemblea de la MUNOG que selecciona una proposta seva per mantenir l’equilibri entre la producció de menjar i l’increment de la demanda de biofuel per enviar-la a l’ONU, on podria ser analitzada

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]iego Huelin Cánovas, estudiant i veí de Castelldefels va participar el passat mes d’octubre en una assemblea de la MUNOG (Model United Nations of Goldberg), una simulació de les Nacions Unides on estudiants d’entre 15 i 20 anys d’arreu del món es reuneixen per discutir problemes que afecten tot el planeta com, per exemple, el problema de l’escalfament global, la fam o el tràfic il·legal d’òrgans. Enguany, aquesta trobada es va celebrar a la ciutat alemanya de Goldberg.

Els participants van aportar solucions a cadascuna d’aquestes problemàtiques i les més destacades es van enviar a la seu de l’ONU a Nova York. Una de les solucions aprovades en aquesta assemblea general va ser la plantejada per Diego Huelin, la qual mostrava diverses mesures per mantenir l’equilibri entre la producció de menjar i l’increment de la demanda de biofuel.

Com explicava ell mateix: “La meva idea és utilitzar superfícies actualment no conreades (el fons marí) i començar a extreure el biofuel de les algues. Estudis han demostrat que l’extracció de biofuel de les algues aporta 12 vegades més que qualsevol plantació superficial. A més, això dona pas a la utilització de tota la superfície actualment cultivable amb l’únic objectiu d’obtenir aliment. Això permet dues coses, obtenir més menjar i disminuir la fam al món, i augmentar de forma exponencial la quantitat de biofuel, devaluant-lo, per tant, fent-lo més assequible que qualsevol altre; i sobre tot millorant el medi ambient”.

 

Foto titular: Pàgina web Ajuntament Castelldefels

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here