Del dissabte 24 de novembre al diumenge 2 de desembre es celebra a Madrid la setmana contra Eurovegas. La Plataforma, creada al Baix Llobregat, “Aturem Eurovegas”, recolza aquestes activitats

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]U[/dropcap]na setmana plena d’activitats en la que volen deixar clara la seva oposició rotunda a la construcció d’Eurovegas a Madrid.

Segons la Plataforma “Eurovegas No”, “mentre assistim atònits a com les administracions públiques es dediquen a canviar la legislació per afavorir la construcció del macrocomplex de casinos i hotels, sense cap tipus de fonament ni transparència informativa, volem recalcar que aquest projecte insisteix en el model de desenvolupament caduc que ens ha conduït a la crisi, no genera beneficis més que per als qui ho impulsen, suposarà malgastar diners públics i greus impactes ambientals, i crearà el precedent de crear illes fiscals i laborals en ple territori europeu”.

Per a seguir reflexionant sobre Eurovegas, la Plataforma proposa un programa d’activitats que comença dissabte 24 a Madrid, plantant llavors contra Eurovegas. El diumenge hi haurà un acte públic a Villaviciosa de Odón; dilluns 26 una taula rodona “Eurovegas: la insistència en un model in-productiu”; dimecres 28, estàtues vivents a Eurovegas i dijous 29, un debat públic amb diverses plataformes ciutadanes.

El plat fort serà dissabte 1 amb una manifestació i festa contra Eurovegas i l’exposició del Fotomaratón “On plantaries Eurovegas?”. Finalment, diumenge 2, la clausura amb el lliurament del premis al/la guanyador/a del fotomaratón i una actuació teatral.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here