El nou complex aquàtic de Cornellà s’inaugurarà al gener i complertarà la xarxa d’equipaments esportius municipals

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l nou complex aquàtic i esportiu de Can Mercader obrirà les seves portes al gener. En total, s’ha rehabilitat i ampliat la piscina exterior ja existent de Can Mercader i s’ha canviat l’edifici anterior per un altre que disposa de làmines d’aigua cobertes de diferents dimensions i diverses sales per a màquines i activitats dirigides. En total, seran cinc piscines, dues exteriors i dues més interiors, a més d’un espai aquàtic exclusiu per a nadons.

La inauguració d’aquest nou complex esportiu -i sobretot aquàtic- de Can Mercader també significa la ampliació de la xarxa esportiva de Cornellà, ja que es crearà una quota integrada amb el Parc Esportiu Llobregat per a gaudir dels dos equipaments. Entre les activitats que es podran practicar en el nou recinte trobem, per exemple, zona d’SPA amb jacuzzi, bany turc i dutxes bitèrmiques, sala de cardiovascular, AQUAGIM i AQUAFIT, a més de BODY BALANCE i BODY PUMP.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here