A proposta de les regidories de Medi Ambient i Agricultura, el Ple Municipal de novembre ha aprovat l’adhesió de l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló al Manifest pel desenvolupament sostenible del Delta i del Parc Agrari del Baix Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’Ajuntament d’aquesta ciutat baixllobregatina ha aprovat aquest text promogut per la Taula Catalana pel desenvolupament sostenible del delta i del Parc Agrari del Baix Llobregat.

La Taula, formada per entitats, sindicats, partits polítics i professionals de diferents àmbits es va constituir a finals de juliol de 2012 per rebutjar el model de creixement que suposava el projecte Eurovegas al Delta del Llobregat. Tot i que el complex ja no se situarà a Catalunya, la Taula considera de vital importància protegir el territori i consolidar la figura del Parc Agrari com a veritable zona productiva.

La Taula Catalana va fer una crida a les administracions a adherir-se al Manifest, a la que el Ple Municipal de Santa Coloma de Cervelló ha respost donant-hi el suport sol·licitat, amb la voluntat d’atribuir més valor als espais naturals i agraris del Delta i del Parc Agrari, i alhora avançar en la cultura del desenvolupament sostenible.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here