Des del 29 de novembre i fins aquest diumenge Sant Andreu de la Barca acull diverses activitats en el marc de la Festa de Sant Andreu 2012

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]S[/dropcap]ant Andreu de la Barca està celebrant aquests dies la Festa de Sant Andreu 2012 i la Setmana del Medi Ambient i de l’Energia. Des de dijous 29 de novembre diverses entitats de la ciutat s’han implicat en l’organització d’activitats de tot tipus, com tallers de reparació d’equipaments informàtics, presentacions de llibres, projeccions de documentals, sardanes, etc.

Avui el plat fort arriba al vespre amb el Correfoc, que començarà a les 19.30 hores a la Plaça Anselm Clavé, amb la participació de la Colla de Diables de Martorell, la Colla de Diables de Terrassa, el Grup de Batukada Foc Senglar del Bruc i la Colla de Diables, Drac, Diablots i Tabalers de Sant Andreu de la Barca.

Més tard, a les 22.00 hores, el Teatre Núria Espert acull l’obra de teatre “Joan Pera, Capri”, una obra irònica, amable però incisiva de Joan Capri protagonitzada per l’entranyable Joan Pera. Les entrades tenen un preu de 10€ de forma anticipada i de 12€ en taquilla el mateix dia de l’espectacle.

Durant el dia, però, també s’han organitzat altres activitats, com un concurs de pintura ràpida, una mostra de balls tradicionals catalans i el 38è Festival de Patinatge Artístic, entre d’altres.

Demà diumenge, última dia de la Festa de Sant Andreu 2012 i en el marc dels actes de la Setmana del Medi Ambient i de l’Energia, es realitzarà la tradicional pujada al cim del Pi Tallat, el punt més alt de la localitat. El punt de trobada és a les 8.30h a l’Avinguda de la Constitució, davant del Mercat Municipal. També durant el matí se celebrarà la 2a Duatló de Sant Andreu de la Barca, diferents tallers al carrer i la 17a trobada dels gegants Andreu i Quimeta, on participen el Grup Jove de Gegants de Santa Perpètua de Mogoda, la Colla Gegantera de Sant Antoni de Vilamajor, els Geganters i Grallers de Casablanca (Sant Boi del Llobregat), els Geganters i Grallers de Viserta (Monistrol de Montserrat), la Colla de Gegants i Nans de Vilassar de Mar, els Geganters i Grallers de Santpedor, la Colla de Geganters i Grallers de Sant Boi de Llobregat, els Geganters de Cervelló, la Colla de Gegants AEEF (Montbau) i el grup de batuka Els Cornuts de Sant Feliu de Llobregat.

El darrer acte de la Festa serà la projecció del documental “La memòria dels nostres avis. L’evolució de Sant Andreu de la Barca”, un documental en qual la gent gran de la localitat n’és la protagonista i on expliquen l’evolució del municipi a partir de les seves vivències personals.

A l’agenda d’elBaix.cat es pot consultar la programació completa d’activitats de la Festa de Sant Andreu 2012.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here