Encara és obert el període d’inscripcions per a aquesta tradicional prova atlètica que acosta als seus participants al descobriment d’un dels espais més emblemàtics de la ciutat baixllobregatina

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l Castell de Castelldefels, s’alça en el punt més alt d’un turó, en posició dominant sobre la franja costanera entre el massís del Garraf i Barcelona. La meitat meridional del Castell està constituïda per la capella, originàriament romànica, d’una nau i transsepte, i les dependències annexes: la rectoria, la sagristia, el cementiri i el pati d’accés.

Un seguit de camins de passeig pugen a poc a poc cap al Castell fins a arribar al Parc del Castell, en diferents recorreguts, rics en vegetació amb espècies exòtiques com la lagundària i el margalló. El cim del turó és doncs un punt òptim per a l’ observació del massís del Garraf, la serra de Collserola, el plà de Barcelona, la muntanya de Montjüic, el Delta del Llobregat i la línia de costa.

L’edició número 31 de la Licitada al Castell de Castelldefels se celebra tradicionalment en el marc de la Festa Major d’Hivern de la ciutat, que enguany s’inicia avui i s’allargarà fins el dia 9 de desembre.

Sobre un circuit urbà de 5.000 metres (una volta), aquest any la carrera tindrà lloc el dijous 6 de desembre; la sortida serà a les 10 h. Les inscripcions per a adults, al preu d’11 €, es poden realitzar a Aurun Store (c. Molinot, 21) o bé en línia a través del web athleticevents.net

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here