L’escola bressol i l’educació de primària del municipi baixllobregatí, es beneficiaran de l’ajut assolit a través de la Diputació de Barcelona

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l Programa de Suport a la Solvència Financera Local i de Garantia de la Prestació Adequada de Serveis Públics Locals de la Diputació de Barcelona ha atorgat 61.580,34 € a Sant Climent de Llobregat. Davant d’aquest ajut extraordinari, l’equip de govern municipal ha decidit la seva inversió íntegra en el sistema educatiu públic de la vila.

En concret, l’ajut es repartirà entre l’escola bressol municipal i el servei de suport psicopedagògic de l’escola primària de Sant Climent. Aquest reforç a l’ensenyament públic és una de les prioritats del consistori per a la present legislatura i ve a sumar-se a d’altres mesures desenvolupades al llarg dels darrers mesos com la priorització d’ajuts per a la compra de material escolar —llibres, despeses de menjador…— a famílies afectades per problemes econòmics i d’exclusió social; l’augment de la subvenció per al funcionament de l’escola; l’adhesió  al programa “Coneguem els nostres parcs” de la Diputació de Barcelona o els diferents tallers i xerrades per a gent jove que s’organitzen al municipi periòdicament.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here