Air Nostrum preveu recuperar la ruta, que connecta per aire les ciutats de València i Barcelona, amb l’inici de la temporada d’estiu

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a connexió aèria entre València i Barcelona se suspendrà temporalment a partir del 8 de gener i es recuperarà quan s’inici la temporada d’estiu, a partir del març, segons que han confirmat fonts de la companyia aèria Air Nostrum.

Segons informa l’aerolínia, filial d’Iberia, l’enduriment de la crisi està provocant una davallada en el nombre de viatges d’empresaris així com viatges de turisme, circumstància que justifica l’ajornament dels vols.

Air Nostrum és l’única companyia que manté una connexió diària entre les dos ciutats després del tancament de Spanair. L’aerolínia va recuperar els vols el passat setembre amb 11 viatges setmanals.

Air Nostrum continuarà oferint fins el 8 de gener dos vols per sentit entre dilluns i divendres i un únic vol els diumenges. Així, durant la setmana es podrà sortir des de València a les 08.00 hores i a les 18.40 hores mentre que les sortides des de Barcelona són a les 09.20 hores i a les 20.20 hores.

Els diumenges l’únic vol sortirà a les 18.40 des de València i a les 20.20 hores des de Barcelona. L’aerolínia permet cobrir el trajecte en uns 50 minuts, recuperant una connexió perduda des que va tancar la companyia Spanair, única que fins el moment oferia vols entre les dos ciutats.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here