Es pot visitar durant aquest cap de setmana al Parc Nou del Prat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]U[/dropcap]n any més, i aquest n’és el 12è, l’Associació Amics de Sant Cosme organitza el Pessebre Vivent del Prat, un pessebre que creix any rere any, tant en nombre de voluntaris i voluntàries participants, com de visitants i d’activitats que hi tenen lloc.

El Pessebre Vivent es pot visitar avui en horari de 18 a 21 hores i demà en horari de 12 a 15 hores al Parc Nou del Prat de Llobregat.

Hi haurà, com en d’altres ocasions, parades artesanals, degustacions de “migas” i “pestiños”, animals de corral i ases, per a què els més petits d’hi puguin passejar. En aquesta ocasió també hi participen diverses entitats de la ciutat.

També es farà una recollida d’aliments no peribles per lliurar al banc d’aliments del Punt Solidari del Prat i es realitzarà el 5è Concurs Fotogràfic del Pessebre Vivent.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here