Els propers dies 14, 15 i 16 de desembre té lloc una fira en la que enguany l’oli tindrà un paper destacat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]ls carrers del Nucli Antic de Collbató i la seva plaça de l’Era tornaran a transformar-se en un aparador d’oficis antics, artesania i productes relacionats amb el Nadal amb la celebració de la Fira de Nadal els propers 14, 15 i 16 de desembre.

Enguany, per tal de potenciar l’arrelament de l’esdeveniment amb els oficis artesanals, se celebrarà paral·lelament la primera Fira de l’Oli del municipi amb un conjunt d’activitats per tal de donar a conèixer la relació històrica de Collbató amb aquest producte.

L’inici del programa vindrà en tot cas marcat per la solidaritat amb el concert a favor de La Marató de TV3 a càrrec de Roger Argemí i Rosa Maria Palomeras que el 14 de desembre, a partir de les 22 h tindrà lloc al Molí de l’Oli.

Serà l’endemà quan comenci pròpiament la fira en la seva setena edició en la que, a més de les parades i les activitats paral·leles puntuals —com les visites organitzades a l’Espai Temàtic dels Orgueners de Collbató o al Molí de l’Oli o una cantada de nadales— es podrà gaudir durant de tot el dia d’inflables per als infants o de mostres d’antics oficis.

L’endemà, 16 de desembre, la fira estarà també acompanyada de propostes com l’exhibició de vehicles d’emergència, una tabalada que recorrerà el Nucli Antic o la conferència sobre l’oli al voltant de la historiadora Assumpta Muset.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here