Ja està obert el període de matriculacions del nou complex aquàtic de Can Mercader. Les inscripcions es poden fer a la recepció del Parc Esportiu Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l nou complex aquàtic i esportiu de Can Mercader obrirà les seves portes al gener. En total, s’ha rehabilitat i ampliat la piscina exterior ja existent de Can Mercader i s’ha canviat l’edifici anterior per un altre que disposa de làmines d’aigua cobertes de diferents dimensions i diverses sales per a màquines i activitats dirigides. En total, seran cinc piscines, dues exteriors i dues més interiors, a més d’un espai aquàtic exclusiu per a nadons.

La inauguració d’aquest nou complex esportiu i, sobretot aquàtic de Can Mercader també significa la ampliació de la xarxa esportiva de Cornellà, ja es crearà una quota integrada amb el Parc Esportiu Llobregat per a gaudir dels dos equipaments.

Al gener, s’organitzarà una jornada de portes obertes per a què tota la ciutadania conegui la nova instal·lacions i els seus equipaments. Serà el 12 i 13 de gener de 10h a 12h.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here