T’agradaria fer un regal solidari? Tens llibres nous o en bon estat que no utilitzes? Aquest any, la Regidoria de Cultura i Festes, amb la col·laboració de la Biblioteca Beat Domènec, ha emprès una nova iniciativa, molt lligada al projecte de les Joguines Solidàries, ja que tenen objectius similars

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a recollida solidària de llibres té com a objectiu que tots els nens i nenes i també la gent jove d’Esparreguera, puguin exercir el seu dret a la lectura i a l’entreteniment, sense que la situació econòmica familiar condicioni aquest dret.

Alhora, la iniciativa pretén acostar la lectura a tots els infants i joves esparreguerins i potenciar el llibre com un regal més d’aquestes festes.

Totes aquelles persones que hi vulguin participar poden portar a la Biblioteca Beat Domènec d’Esparreguera llibres infantils i juvenils nous o en bon estat d’ús per tal que siguin lliurats a persones que ho necessitin.

Els llibres es poden portar a la Biblioteca Beat Domènec Castellet de l’1 al 21 de desembre de 2012.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here