En el marc del cicle d’òpera i ballet al cinema, aquest dijous al vespre es podrà veure a CineBaix, en directe i en HD, El trencanous des de la Royal Opera House de Londres

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]C[/dropcap]ineBaix continua apostant per portar al Baix Llobregat les millors peces d’òpera i ballet. Per això, en el marc de la IV temporada d’òpera i ballet a CineBaix, aquest dijous 13 de desembre a les 20.15 hores es podrà veure a les seves sales El trencanous de Tchaikovsky.

Amb una coreografia de Peter Wright i sota la direcció de Koen Kessels, la Royal Opera House de Londres acull aquest ballet en dos actes amb Roberta Marquez, Steven Mcrae, Gary Avis, Iohna Loots i Ricardo Cervera com a intèrprets protagonistes.

El primer acte d’El trencanous comença la Nit de Nadal i transporta a l’espectador a una festa en què en Drosselmeyer dóna a la Clara un trencanous de joguina. El ballet comença amb una nit en què l’arbre de Nadal creix màgicament, amb una batalla de soldats on el trencanous derrota el malvat rei dels ratolins i el seu exèrcit de rosegadors, i on amb un precipitat impuls simultani de dos temps (pas de deux) la Clara i en Hans Peter es coneixen i celebren el seu triomf abans de ser envoltats per una tempesta de neu màgica.

En el segon i últim acte la jove parella es dirigeix al Regne dels Dolços, on són entretinguts per la Fada de Sucre amb el seu ben plantat príncep i la seva brillant cort mitjançant una sèrie de danses enlluernadores. La producció clàssica de Peter Wright, representada per primera vegada al Covent Garden el 1984, és una part essencial del Nadal per al públic de totes les edats.

L’espectacle té una durada de 2 hores i 10 minuts i els espectadors que assisteixin a CineBaix podran veure el ballet en directe i en HD des de la Royal Opera House de Londres.

Les entrades anticipades tenen un preu de 13€ per al públic en general i d’11€ per als socis i sòcies de CineBaix. El mateix dia de la representació el preu de les entrades serà de 16€, i de 14€ per als socis i sòcies de CineBaix.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here