El concert serà aquesta nit a les 22.30 hores al Casal de Joves Bulevard de Sant Joan Despí

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l març de 2010 Joan Dausà (veu de Xavi Masdéu, d’Arròs Covat) va convidar a una barbacoa als músics Martí Maymó (Manel),  Carol Duran (La Carrau) i Eloi Isern per proposar-los un projecte esbojarrat. Es tractava de treballar un repertori a partir de les seves cançons, presentar-les en directe a Luz de Gas amb l’excusa d’un concert benèfic i, posteriorment, enregistrar-les en un LP.

Al llarg d’aquest procés s’hi van sumar Àxel Pi (Sidonie), David Romero i Toni Llàcer (Hans Laguna) i va sorgir l’oportunitat de presentar el projecte al Sona9. I al final va resultar que el projecte no era tan esbojarrat: van resultar finalistes del concurs i van guanyar el Premi popular.

Després d’aquesta experiència positiva en format directe, va arribar el moment d’enregistrar un primer disc, amb la complicitat d’Àxel Pi i Martí Maymó i la producció de Santos i Fluren de Blind Records (productors de bandes com Sidonie o Love of Lesbian) que han aportat una nova sonoritat al projecte. Així naixia Jo mai mai, que aquesta nit presenta a Sant Joan Despí, en un concert que començarà a les 22.30 hores al Casal de Joves Bulevard de la localiat.

Les entrades, a un preu de 8 euros, es poden adquirir al Casal de Joves Bulevard i per internet.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here